Onsdag d. 6. oktober kl. 18.00-21.00: Mad, øl og musik.

Sammen med Råd & Dåd og Bugtens Bryghus afholder Attrup Borgerforening koncert med singer/songwriter og historiefortæller Mikael K. hos Råd & Dåd, Blushøj 4.

Program:

Kl. 18.00: Dørene åbnes på Blushøj. Smagsprøver på øl fra og rundvisning i Bugtens Bryghus og rundvisning på Råd & Dåd, bl.a. i gartneriet.

Kl. 18.30: Spisning og køb af øl/drikkevarer.

Kl. 19.30: Koncert med Mikael K.

Kl. ca. 21.00: Tak for i aften.

Pris inkl. spisning og koncert: 100 kr.

Under hele arrangementet sælges der øl, vand mv.

Billetter købes ved NemTilmeld på følgende adresse:

Torsdag d. 4. november kl. 18.00: Sammenskudsgilde i Attrup Campings fælleslokale.

Vi mødes nok en gang til fællesspisning, der denne gang foregår som et traditionelt sammenskudsgilde. Hver husstand medbringer en ret til 2-3 personer efter helt eget valg, og så ser vi, hvilken spændende buffet vi får.

Medbring også selv service, dvs. tallerken, kop, glas og bestik.

Attrup Camping sælger drikkevarer. Senere på aftenen serverer borgerforeningen kaffe.

Tilmelding til Rita på tlf. 42920039 eller mail rita.kb@hotmail.com senest d. 1. november

Søndag d. 21. november kl. 14.00-16.30: Julebanko i Attrup Campings fælleslokale.

Vi er klar til at indlede den nært forestående adventstid med det traditionelle julebankospil, hvor der er kyllinger på rækken og ænder på pladen og gevinster for børn og barnlige sjæle (slik og chokolade) på rækken.

Borgerforeningen er vært ved gløgg, æbleskiver og kaffe; der er naturligvis sodavand til børnene.

Tirsdag d. 21. december kl. 19.00: Julehygge i Attrup Campings grillhytte.

I skæret fra det tændte grillsted hilser vi hinanden glædelig jul. Medbring selv julegodter og -kager; borgerforeningen byder på et krus gløgg.

Fredag d. 4. februar 2022 kl. 18.00: Generalforsamling.

Nærmere info om generalforsamlingen sendes ud i begyndelsen af det nye år.