Fredag d. 30. juli: Sommerfest og generalforsamling i teltet på legepladsen.

Allerede kl. 17.00 holder vi generalforsamling for 2021. Medlemskab af Attrup Borgerforening for 2021 giver stemmeret på generalforsamlingen

Kl. 18.30 har vi fællesspisning med spidstegt gris, salater og kartofler. Senere afholdes der naturligvis kagekonkurrence, så bag den flotteste/bedste kage, og vind en flot præmie.

Røre os skal vi naturligvis også og det med rundboldkampen, hvor alle kan være med. Vi håber, at mange igen i år har lyst til en duel på bold og boldtræ. Der bliver ligeledes mulighed for at dyste med at slå søm i kævle.

PRIS: Voksne 150 kr. – børn under 14 år 50 kr. - børn under 5 år gratis.Kontant betaling kan ske ved selve festen, eller der kan betales via MobilePay ved at bruge box-nr. 3128QE. Husk at skrive ’Sommerfest’ i tekstfeltet.

I teltet kan drikkevarer købes af Attrup Camping. Medbring selv kaffe og service (både til varm mad og kaffe/kage.)

TILMELDING: Senest onsdag d. 21. juli til Kim på tlf. 2423 4551.

Søndag d. 8. august: Loppemarked/bagagerumssalg på legepladsen kl. 10.00-15.00.

Attrup Borgerforening afholder stort loppemarked på legepladsen ved Attrup Camping, Attrupvej 3 / Ladepladsen, 9460 Brovst. Har du noget du vil sælge, så få en lille plads/stand efter først til mølle princippet. Er du interesseret så kontakt John på tlf. 41 97 39 90 og book en plads.

Fredag d. 27. august: Grillaften/fællesspisning på legepladsen.

Brian og Kim tilbereder kylling på grill, og Else og Birthe laver salat. Pris pr. person: 75 kr. Medbring selv drikkevarer og service. Tilmelding senest d. 17. august til Brian på tlf. 2386 1183. I tilfælde af dårligt vejr holdes arrangementet indendørs i grillhytten.

Torsdag d. 9. september: Aftentur til tingstederne i Tingskoven med guide Berit Johnsen, som fortæller stenkredsenes spændende historie.

Fælles afgang fra campingbutikken kl. 18.30. Senere på aftenen byder borgerforeningen på kaffe og kage hos Jonna og Tage Madsen, Flegumvej36.