Tirsdag d. 17. juli kl. 18.30 mødes vi denne sommersæsons tredje grillaften.

Pga. afbrændingsforbuddet bliver det formodentligt, lige som sidste gang, gasgrillen, som Kim har klar på fliserne foran campingpladsens grillhytte. Mød op med mad og drikkevarer til nok en hyggelig sommeraften i Attrup.

VELKOMMEN TIL SOMMERFEST I ATTRUP FREDAG D. 3. AUGUST KL. 18.00

Festen holder vi traditionen tro i borgerforeningens telte, som er sat op på legepladsen. I tilfælde af blæsende vejr er de evt. sat op i læ inde på selve campingpladsen.

Vi begynder festen med fællesspisning med spidstegt gris, salater og to slags kartofler. Senere afholdes der naturligvis kagekonkurrence, så bag den flotteste/bedste kage, og vind en fin præmie.

Undervejs vil vi følge op på sidste års succes med rundboldkamp. Vi håber, at mange igen har lyst til en duel på bold og boldtræ. Der bliver ligeledes mulighed for at dyste med at slå søm i kævle.

Borgerforeningen nyindkøbte lydanlæg vil aftenen igennem sørge for den rette musikalske stemning, og måske nogen endog får lyst til en svingom… Hav gerne et musikønske eller to klar.

Hen på aftenen tændes der op i bålfadene, hvor der kan bages snobrød; borgerforeningens bestyrelse har dej klar. Her kan der også grilles pølser, hvis du får lyst til natmad.

PRIS: Voksne 125 kr. – børn under 14 år 50 kr. - børn under 5 år gratis. Kontant betaling kan ske ved selve festen, eller der kan betales via MobilePay til Else Bæk på tlf. 2070 3009. Husk at skrive ’Sommerfest’ i tekstfeltet.

I teltet kan drikkevarer købes af Attrup Camping. Medbring selv service, kaffe og evt. pølser og brød m.m., hvis du har lyst til at grille ved bålet senere på aftenen eller måske natten…

TILMELDING: Senest søndag d. 29. juli til Kim på tlf. 2423 4551 eller til Else på tlf. 2070 3009.

Kontingent for 2018 kan overføres via netbank – reg.nr. 9070, kontonr. 1624645851 (husk navn og adresse). Medlemskab koster 200 kr. pr. husstand og 100 kr. for enlige.

Er du interesseret i at modtage en "reminder e-mail" nogle dage før et arrangement , så send en e-mail til peri@mail.tele.dk

Klik her for at se Attrup Havnecafes facebookside

Klik her for at se facebook side for Skovsgaard og omegn.