De næste arrangementer i Attrup Borgerforening er:

Fredag d. 29. juli kl. 18.30: Sommerfest i teltene på legepladsen.

Vi begynder med fællesspisning, hvor menuen består af spidstegt gris, to slags salater og to slags kartofler, leveret af Brøndum MADsen i Skovsgård. Der vil også være brød til kødet. Senere afholdes der naturligvis kagekonkurrence, så bag den flotteste/bedste kage, og vind en flot præmie.

Røre os skal vi naturligvis også i år med rundboldkamp, hvor alle kan være med. Vi håber, at mange igen har lyst til en duel på bold og boldtræ. Der bliver i løbet af aftenen ligeledes mulighed for at dyste med at slå søm i kævle.

Når mørket for alvor falder på, bliver der tændt op i bålfade, med mulighed for at riste en pølse til natmad. Medbring selv pølser.

PRIS: Voksne 150 kr. – børn under 14 år 50 kr. - børn under 5 år gratis.Kontant betaling kan ske ved selve festen, eller der kan betales via MobilePay ved at bruge box-nr. 3128QE. Husk at skrive ’Sommerfest’ i tekstfeltet.

I teltet kan drikkevarer købes af Attrup Camping. Medbring selv kaffe og service (både til varm mad og kaffe/kage.)

TILMELDING: Senest lørdag d. 23. juli til Kim på tlf. 2423 4551.

PS. Vi stiller telte og borde op torsdag d. 28. juli kl. 16.30; det vil vi meget gerne have hjælp til, ligeså til nedtagning lørdag d. 30. juli kl. 12.30. Tusind tak til alle, der vil give en hjælpende hånd med – der er en øl/vand til alle begge dage.

Medlemskab af Attrup Borgerforening for 2022 kan indbetales på konto 9070 1624645851. Det koster kr. 200 pr. husstand og kr. 100 for enlige. Ved tilmelding oplys venligst navn og adresse.

Er du interesseret i at modtage en "reminder e-mail" nogle dage før et arrangement , så send en e-mail til peri@mail.tele.dk

Klik her for at se Attrup Havnecafes facebookside

Klik her for at se facebook side for Skovsgaard og omegn.